پشت کنکوری ها | آموزش تست زنی سریع

۵ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰



انجام پایان نامه مدیریت

مقدمه

کلا آنالیز تاکسونومی عددی یکراهنمای عالی درجه بندی ، طبقه بندی و مقایسه کار های مختلف با توجه به درجه بهره مندی برخورداری آن کار ها از شاخص های مورد نقد است . از توانایی های عمده اینروش آن است که قادر است تا اینکه دو عمل را در کنار هم انجام دهد : یکی اینکه مجموعه مورد ارزیابی را بر اساس شاخص های ارائه شده به زیر مجموعه های همگن تقسیم نماید دیگر آنکه عناصر و اعضاء هر زیر مجموعه همگن را درجه بندی نماید . اینشیوه همین طور به عنوان مـدل ی شناخته شده در برنامـه ریزی های منطقه ای بیان بوده که کاربر دهای وسیع و متنوع است .

محدودیت هایروش تاکسونومی

از عبارت محدودیت هایروش آنالیز تاکسونومی عددی این است که در اینروش نوع اطلاعاتی که باید تعیین گردند وابستگی زیاد بسیاری به هدف انجام تحقیق دارند ضمن اینکه تعداد این اطلاعات اثر بسزایی بر کیفیت درجه بندی می گذارد، به گونه ای که هر چه تعداد این اطلاعات بیشتر باشد یا اینکه هر چند موضوع این اطلاعات بیشتر توجیه کننده هدف باشد، درجه بندی دقیق تر و عادلانه تر خواهد بود.از طرفی دیگرراهنمای تحلیل تاکسونومی عددی به همه شاخص ها ارزشمند یکسان می نگرد فاقد وزن دهی به شاخص ها در درون مد است که چنانچه تمایل داشته باشیم تا به گاهی از شاخص ها وزن و ارزش بیشتری داده شود درآن صورت داده های مربوط به آن شاخص را بایستی با وزن بیشتر و از ابتدای کار وارد مدل کنیم.

تاریخچه روش تاکسونومی

آنالیزتاکسونومی عددی برای نخستین بار بوسیله آدانسون[1] در سال 1763 میلادی توصیه گردید اما مدت ها به طول انجامید تا در اوایل دهه 1950 میلادی عده‌ای از ریاضی دانان لهستانی ارزش اینروش را دریافته و به بسط و گسترش این نظریه پرداختند.پس در سال 1968 میلادی اینشیوه بوسیله پروفسور زیگنانت هلویک از مدرسه عالی اقتصاد روکلا[2] به عنوان وسیله ای برای طبقه بندی تعیین درجه گسترش یافتگی بین ملل مختلف در یونسکو (سازمان علمی و فرهنگی ملل متحد) بیان گردید که تهم اکنون به عنوان مـدل شناخته شده ای مورد مصرف قرار گرفته است و اخیرا نیز آن را جهت تعیین اولویت ها رتبه بندیبقیه کار های وسیع اقتصادی و در بخش های گوناگون مثل صنعت و کشاورزی به کار می برند.

تکنیک اجرایی آنالیز تاکسونومی عددی
تکنیک مورد بحث دارای چندین وهله عملیاتی است ازآن جائیکه در عمل کمتر با محیط بعدی سر کار داریم یعنی کمتر اتفاق می افتد که طبقه بندی را بر اساس یک شاخص یا خصوصیت واحد انجام دهیم، به ارائه محیط تاکسونومیک چند بعدی می پردازیم.

در ابتدای کار فرض می کنیم قرار است که تعداد n کار مختلف را بر اساس m شاخص مورد نظر معرفی شده، طبقه بندی درجه بندی کنیم:

مثلاً چهار شهر(مهاباد،خوی،پلدشت،اشنویه)را از نظر میزان برخورداری یا محرومیت از شاخص های راهنمای ی، بهداشتی، اقتصادی،... رتبه بندی می کنیم که کدام برخوردارتر و کدام محروم ترند؟

وهله اول: تشکیل ماتریس داده ها

در این وهله ماتریسی را برای هر کدام از کار ها با توجه به شاخص های مورد تحلیل طراحی کرده به گونه ای که ابعاد ماتریس n.m بوده یعنی این ماتریس به تعداد کار های مورد نقد سطر به تعداد شاخص ها(m ) ، ستون داشته باشد. به عنوان نمونه عنصر Xn.m در این ماتریس نشان دهنده شاخص m ام از کار n ام است . پس مشاهده می گردد که هر سطر این ماتریس مربوط به کار مجزا هر ستون نیز مربوط به یک شاخص ویِژگزینشه است . از آن جا که هر کدام از این شاخص ها می توانند واحدها و مقیاس های مفرق از یکدیگر باشند لذا در راستای حذف دخالت مقیاس های مفرق بر نتایج کار از داخـل مد ، وارد وهله دومشیوه نقد آنالیز تاکسونومی عددی می شویم.

وهله دوم: تشکیل ماتریس استاندارد

با توجه به آن که شاخص ها با واحد های مختلف سنجیده می شوند، لذا جهت حذف تاثیر این واحد ها و جایگزینی مقیاس واحد همین طور حذف تاثیر مبداء ، ابتدا میانگین انحراف معیار ستون ها (شاخص ها) را به دست آورده و پس کمیت استاندارد Zij را محاسبه می کنیم: در گام اول معدل ستون ها را بدست می‌آوریم .

در گام بعدی انحراف معیار برای هر ستون از ماتریس Xij را بدست می آوریم .گام سوم آن است که عضو های استاندارد شده ماتریس Xij جهت همسان سازی اطلاعات تهیه و تولید شده ، در قالب ماتریس جدید ی به نام ماتریس استاندارد را تشکیل دهیم که از طریق فرمول زیر قابل محاسبه است : ماتریس Z هم ابعاد n . m است . و یک ماتریس استاندارد است .چون با تغییر متغیر، مقیاس های مختلف شاخص ها به مقیاس واحد تبدیل شده است.روشن است که از لحاظ آماری معدل هر ستون ماتریس استاندارد شده Z مساوی صفر و انحراف معیار آن مساوی یک است.

با داشتن ماتریس استاندارد Z ، قدم بعدی بدست آوردن میزان اختلاف یا فاصله دو نقطه از نقطه دیگر ( 1 2 و 3 و ... و n ) برای هر کدام از m متغییر یا شاخص است که حاصل آن تشکیل ماتریس فواصل است . ( منظور از نقطه همان کار مورد ارزیابی در بررسی مورد نظر است ) .

وهله سوم: تشکیل ماتریس فواصل

در این وهله با توجه به اعداد استاندارد شده در ماتریس استانداردZ ، فواصل مرکب را بین کار های مختلف n گانه ، برای شاخص های m گانه به صورت زیر به دست می آوریم.

در صورتی که فاصله کار ها را دو به دو به دست آوریم ،در آن صورت ماتریس فواصل مرکب به دست می آید.

چون ماتریس فواصل ماتریس قرینه است ، می توان نتیجه گرفت این ماتریس متقارن بوده قطر آن مساوی صفر است.ضمن اینکه ماتریسی مربع با ابعاد n.n است .عضوهای این ماتریس فاصله ترکیبی هر کار را از کار دیگر نشان می دهند و در هر سطر این ماتریس کمترین میزان نشانگر کوتاه ترین فاصله بین آن کار ، بابقیه کار ها یا بیشترین نزدیکی است .

وهله چهارم: تعیین کوتاه ترین فواصل

هر عنصر ماتریس C نشانگر فاصله بین هر دو کار در شاخص مورد نظر است.در این ماتریس در هر سطر کوتاه ترین فاصله بین دو کار را معین کرده در ستون جداگانه ای (برای مثال ستون d ) می نویسیم.سپس ، میانگین و انحراف معیار کوچکترین فواصل هر سطر به مفهوم همان ستون dرا محاسبه می کنیم. حال برای آنکه کار های همگن را معین نمائیم، فواصل میزان بالا (d +) حد پائین (d -) را طبق رابطه، محاسبه می کنیم:

d(+) = d + 2Sd

در این وهله کار هایی که حداقل فواصل آن ها مابین دو میزان بالا پائین باشد ، همگن بوده و در گروه قرار می گیرند. چنانچه حداقل اختلاف بین دو کار بیشتر از میزان بالا و یا کمتر از میزان پائین باشد، در این صورت کار های فوق به دلیل غیر همگنی می بایست حذف گردند.

وهله پنجم: رتبه بندی کار های همگن از لحاظ معیارهای مورد ارزیابی

چنانچه در این وهله تمام کار ها در یک گروه همگن قرار نگیرند، در این صورت ماتریس داده ها را برای کار های همگن تشکیل می دهیم ، پس استاندارد کرده در ماتریس شاخص های استاندارد شده، جهت تک تک شاخص ها، مورد ایده آل را در نظر گرفته و پس ازپیدا کردن مقادیر ایده آل جهت تک تک کار ها “برخورداری مطلوب” برای هر کار را محاسبه می کنیم.انتخاب میزان ایده آل بستگی به نوع شاخص های مورد ارزیابی دارد به نحوی که چنانچه جهت شاخص های انتخاب شده مثبت باشد یعنی چنانچه میزان شاخص هر چه بیشتر باشد ، برخورداری بیشتر را نشان دهد ، بزرگترین عدد هر ستون را به عنوان ایده آل در نظر می گیریم چنانچه جهت شاخص بد باشد ، عدد بزرگتر نشانه عدم برخورداری است ، لذا کوچکترین میزان را به عنوان میزان ایده آل انتخاب می کنیم.

وهله ششم: محاسبه درجه برخورداری کار های همگن

در این وهله شاخص تلفیقی به نام “درجه برخورداری” معرفی می گردد که دامنه محدودی داشته باشد و بین مقادیر صفر یک قرار می گیرد. هرچقدر fi به صفر نزدیکتر باشد کار مورد نظر برخوردارتر هر قدربه نزدیکتر باشد، نشانگر عدم برخورداری کار مربوطه است .که با توجه به این درجه برخورداری می توان کار ها را با توجه به شاخص های مورد تحلیل رتبه بندی اولویت بندی نمود.

  • محسن بنگر
  • ۰
  • ۰

قیمت گرفتن:
ما قیمت هر کارتریج را از وب وب سایت تولید کننده اش می گیریم. چنانچه تولید کننده فروش مستقیم کارتریج نداشت ما قیمت کارتریج را از سه یا تعداد بیشتری فروشگاه آنلاین گرفته و معدل این قیمت ها را در نظر می گیریم.

فروش کارتریج



تحقیقات:
تمام تولید کننده های پرینترهای جوهر افشان، اطلاعات راندمان کارتریج های جوهرشان را منتشر می کنند –اینکه کارتریج پیش از اتمام چند برگ پرینت می تواند بگیرد.اطلاعات راندمان پرینتی که اکثرا تولید کننده ها انتشار می کنند بر اساس یک وسائل اندازه گیری استاندارد پذیرفته شده در این صنعت است، مجموعه ویژه ای از اسناد که با تنظیمات مخصوص ای پرینت می شود تا نتایج در بین مـدل های مختلف قابل مقایسه باشد.

محاسبه:
جهت هر رنگ ما قیمت کارتریج را به تعداد صفحاتی که می توان با هر کارتریج پرینت گرفت تقسیم می کنیم تا تعرفه هر رنگ برای هر صفحه پرینت را بدست آوریم.چنانچه به اضافه کارتریج های معمولی، کارتریج های با راندمان بالا هم جهت پرینتر موجود بود، قیمت های هر دو نوع کارتریج را محاسبه می کنیم.
هزینه های نهایی برای هر رنگ به ازای هر صفحه به شما ایده ای از تعرفه هایی که جوهر یا تونر در آینده جهت شما در بر خواهند داشت، می دهند. به خاطر داشته باشید که میزان مصرف جوهر شما با توجه به آنچه که به صورت هـر روز پرینت می گیرید یا اندازه پرینت گرفتنتان می تواند بسیار زیاد متغیر باشد.

یک توصیه دیگر:
اطلاعات "آنچه که در جعبه به همراه محصول ارائه می شود" را ارزیابی بکنید تا ببینید کارتریج ها یا تونر های جوهر با اندازه کامل به همراه پرینتر عرضه می شود یا کارتریج های با ظرفیت کم که برای استفاده اولیه به همراه پرینتر عرضه می شوند. تعداد خیلی از پرینترهای ارزان قیمت لیزری یا ال ایی دی (LED) با این کارتریج های کم ظرفیت عرضه می شوند که به این مفهوم است که زود جوهر تمام می کنند.

یک تقابل عجیب:
چنانچه خیلی پرینت نمی گیرید می توانید سر و ته قضیه را با خرید پرینتر ارزان قیمت که قیمت جوهرش پرهزینه است به بیاورید، صرفا به این که آنقدر پرینت نمی گیرید که هزینه بسیاری را به خود تحمیل بکنید . اما بهتر است قبل از خرید چنین پرینتری اطمینان کامل داشته باشید که خیلی پرینت نخواهید گرفت.

تعداد پرینترهای بد زیاد نیست، انتخاب غلط پرینتر است که خیلی اتفاق می افتد:
در قدیم تعداد پرینترهای بد کم نبود ولی در حال حاضر اکثرا ٌ پرینترها خیلی بهتر یا حتی عالی هستند ، هم پرینترهای لیزری و هم پرینترهای جوهرافشان. ولی آنچه که با اهمیت است این است که مصرف کنندگان با تذکر به نوع نیازشان پرینتر گزینش کنند، به جهت خیلی مهم است که ببینند آیا جوهر یا تونر آن پرینتر قیمت مناسبی دارد یا نه. هوشمندانه خرید بکنید تا بتوانید به راحتی و با نرخ مناسب پرینت بگیرید

  • محسن بنگر
  • ۰
  • ۰

پروژه در مورد مرکز داده:سلام و شاد باش روز مرد به تمام داکیومنت ۹۸ ها همین الان پروژه مرکز داده دارم بهتون معرفی میکنم که در پایین این مطلب لینک دریافت براتون به صورت رایگان قرار داده شده با شروع هزاره سوم،بسیاری از محققان اندیشمندان به نقش بارز فناوری اطلاعات در گسترش اقتصادی،سیاسی،اجتماعی و فرهنگی جوامع اذعان دارند











انجام پایان نامه ارشد

پایان نامه,انجام پایان نامه,انجام پایان نامه ارشد,انجام پایان نامه ارشد مدیریت,انجام پایان نامه مدیریت

.ایشان با تذکر به تحولات شگرف در فناوری ارتباطات در دهه ۹۰ میلادی اعتقاد به نقش خیلی مهم فناوری اطلاعات به عنوان منبع تحولات بنیادین در قرن بیست یکم در جهان دارند.امروز باور جهان ی به نقش با اهمیت فناوری اطلاعات ارتباطات در کاهش مشکلات فقر،نامساوی ی،بی سوادی،بهداشت غیره اعتقاد دارد.در این راستا این فناوری می تواند بخشی از استراتژی ملی گسترش در هر کشور قلمداد شود.
در حال حاضر با گسترش شبکه های ارتباطی اینترنت افزایش نمایی وب سایت ها،امکان ایجاد رابطه میان پایگاه های داده ای و اطلاعاتی فراهم شده و سبب ایجاد جریان بی سابقه اطلاعات شده است.در این راستا بسیاری از سازمان ها گذاشته ای بین المللی به تحقیق و ایجاد مراکز داده دست زده اند.با ایجاد این مراکز امکان به اشتراک گذاری مجموعه منابع داده بصورت یکپارچه و پویا به عموم فراهم می شود.ارائه خدمات اطلاع رسانی،تجزیه و تحلیل داده ها ودر نهایت نمایه سازی آنها در محیط ایمن از عبارت اهداف اولیه این مراکز می باشد.در ایران نیز طی دو سال قدیم ضمن توجه به ارزش مراکز داده سعی بر شناخت،طراحی وایجاد چنین مراکزی در سطوح ملی استانی شده است.برگزاری اولین همایش مراکز داده در سال ۱۳۸۳ در تهران را می توان به عنوان اولین قدم در آشنایی با فعالی ت های مرتبط در این مقوله و همموسیقی ی مابین گذاشته ا دانست.آنچه که مسلم است از نقش این مراکز در ایران جهان طی دهه جاری میلادی به عنوان ” مراکز تولید ارزش ” برای همگان یاد می شود.
از عبارت موارد خیلی مهم دیگر در بکارگیری فناوری اطلاعات ارتباطات در هر کشور،روش تعلت دولت شهروندان در عصر جدید می باشد.در این خصوص مفاهیمی چون دولت الکترونیکی بیان می باشد که عمده بحث در این رابطه به چگونگی ارائه خدمات ملی به شهروندان به بهترین وجه ممکن می باشد.بکارگیری دولت الکترونیک همان گونه که سبب ارتقاء سطح خدمات می شود سبب ایجاد کارآیی بالاتر ایجاد امکانات جدید همچون مشاوره الکترونیک،کنترل الکترونیک و مشارکت عمومی خواهد بود.لزوم شکل گیری دولت الکترونیکی منوط به معرفت دولت مردان از معماری کلان فناوری اطلاعات در حوزه های مختلف فرهنگی،اجتماعی،سیاسی اقتصادی آن نظام است.ضمن اینکه مدیران فناوری اطلاعات موظف به تهیه معماری سازمانی حوزه خویش به منظور ارائه سیستم های اطلاعاتی یکپارچه درون سازمانی و برون سازمانی و اصلاح روش ها و فرآیندها می باشند.

فهرست مطالب

فصل اول:کاستن فاصله بین دولت وشهروند
۱-۱کاستن فاصله بین دولت شهروند
۱-۲معماری کلان دولت الکترونیک
۱-۳نقش شبکه در ارتقاء سطح کارآیی دولت شهروندان
۱-۴شبکه ملی پر سرعت
۱-۵تاثیر شبکه بر فعالی ت های تجاری
۱-۶تاثیر شبکه بر روش وسطح سلامت جامعه
۱-۷دولت ها و شبکه پرسرعت
۱-۸نمونه های واقعی از سیاست گذاری دولت ها
۱-۹جهت گیری دولت ها به ایجاد دولت الکترونیک
۱-۱۰تعاریف و فرضیات دولت الکترونیک
۱-۱۱ارائه سرویس های شروند گرا
۱-۱۲عوامل موفق یت دولت ها در پیاده سازی دولت الکترونیکی
۱-۱۳اولویت ها در تحقق فاز دوم دولت الکترونیکی
۱-۱۳-۱ طراحی سازمانی
۱-۱۳-۲ روش مهارت
۱-۱۳-۳ محرمانه بودن اطلاعات امنیت
۱-۱۳-۴پورتال دولت
۱-۱۴سازمان های مجازی متصل به هم
۱-۱۵مزایای خاصیت تلفیق فرآیندهای چند سازمان در یک سازمان مجازی
۱-۱۶تاثیر شبکه بر معماری های قدیمی
۱-۱۷چند ویژگی مهم در مدل جدید مدیریت مراکز کامپیوتینگ
۱-۱۸محورهای مدیریت IT در سطح کلان در مد قدیمی
۱-۱۹مدیریت IT و رابطه آن با مدیریت کار
۱-۲۰جایگاه استاندارد در مدیریت جدید زیرتهیه و تولید های IT
۱-۲۱روش بررسی وضعیت موجود
۱-۲۲رابطه Sarbanes-Oxley با معماری کلان
۱-۲۳مد CMM
۱-۲۴مد ISO 15504
۱-۲۵مـدل CoBIT
۱-۲۶مدل های تعریف و تحلیل هدف
فصل دوم:مقدمه ای بر ایجاد مراکز داده
۲-۱مرکز داده چیست؟
۲-۲تعاریف مختلف مرکز داده
۲-۳مقدمه ای بر ایجاد مراکز داده
۲-۴نیاز به مرکز داده خاصیتهای قابل توجه آن از نظر فنی
۲-۵انقلاب بعدی در IT چیست؟
۲-۶ساختار مراکز داده
۲-۷درک پیچیدگی
۲-۸Utility Computing جواب سئوال است
۲-۹مجازی سازی گام اول است
۲-۱۰ملاحضات فنی در طراحی مراکز داده
۲-۱۱مـدل فنی استاندارد مرکز داده
۲-۱۲تصویر کلان از مرکز داده
۲-۱۳طرح تجاری مرکز داده
۲-۱۴آشنایی با مفاهیم جدید در حوزه مراکز داده
۲-۱۴-۱ Utility Computing On-Demand
۲-۱۵Organic ITو سیستم های خودگردان
۲-۱۶ مجازی سازی
۲-۱۶-۱ مجازی سازی روی سرویس دهنده ها
۲-۱۶-۲ مجازی سازی از طریق کلاسترینگ برروی سرویس دهنده ها
۲-۱۶-۲-۱ کمی بیشتر درباره Grid
۲ -۱۶-۳ مجازی سازی در منابع ذخیره سازی
۲-۱۶-۳-۱ مجازی سازی در سطح بلاک
۲-۱۶-۳-۲ مجازی سازی در سطح فایل
۲-۱۷مدل جدید کار برای SSP ها
۲-۱۸مجازی سازی در سطح شبکه
۲-۱۹مجازی سازی در سطح برنامـه های کاربردی
۲-۲۰مدیریت مرکز داده
۲-۲۱خدمات وب
۲-۲۲فرق RDMA با TOE
۲-۲۳تاریخچه ی خدمات مبتنی بر وب
۲-۲۴مجموعه های برتر و فناوری مناسب
فصل سوم : شرایط محیطی
شرایط محیطی
فصل چهارم : آشنایی عمیق تر با طراحی ومعماری مراکز داده
۴-۱مرکز داده به عنوان انباره ی داده
۴-۲مرکز داده به عنوان LOB
۴-۳مرکز داده به عنوان مرکز گواهی هویت
۴-۴مراکز طلاعات در آمریکا
۴-۵برون سپاری مراکز داده
۴-۶معین ات یک Data Center
۴-۶-۱ در اختیار داشتن اتصالات مختلف به اینترنت از طریق ISP و ICPهای مختلف
۴-۶-۲ وجود سیستم قدرت پشتیبان
۴-۶-۳ وجود سرورهای متعدد
۴-۶-۴ معین ات فیزیکی
۴-۷روش در اختیار گرفتن یک سرور وب
۴-۸معیارهای طراحی مراکز داده
۴-۹ ساختار و اجزاء
۴-۹-۱ لایه Aggregation
۴-۹-۲ لایه Front- End
۴-۹-۳ لایه پروگرام ‌های کاربردی Application
۴-۹-۴ لایهBack-End 140
۴-۹-۵ لایه ذخیره سازی Storage
۴-۹-۶ لایه انتقال
۴-۱۰سرورها درData Center
۴-۱۰-۱ Intranet server farm

۴-۱۰-۲ Internet server farm
۴-۱۰-۳ Extranet server farm
۴-۱۱ Data Center های توزیع شده
۴-۱۲- ۱ سرویس‌های زیرساخت
۴-۱۲- ۱- ۱ سرویس‌های لایه ۱ سرویس‌های شهری
۴-۱۲- ۱- ۲ سرویس های لایه ۲
۴-۱۲- ۱-۳ سرویس های لایه ۳
۴-۱۲- ۲ سرویس های هوشمند شبکه‌ای
۱۴۴
۴-۱۲- ۳ سرویس‌های Server Farm
۴-۱۲- ۴ سوئیچینگ محتوا (Content Switching)
۴ -۱۲- ۵ سرویس Caching
۴ -۱۲- ۶ SSL Termination
۴-۱۲- ۷Content Transformation
۴-۱۲-۸سرویس های ذخیره سازها
۴-۱۲-۹سرویس های امنیتی
۴-۱۲-۱۰ ‌لیست های کنترلی دسترسی (Access Control Lists (ACL))
۴-۱۲-۱۱Firewall ها
۴-۱۲-۱۲ سرویس‌های مدیریتی
فصل پنجم : راه اندازی مرکز داده در ایران
۵-۱راه اندازی مرکز داده در ایران
۵-۲ضرورت راه‌اندازی Data Center در ایران
۵-۳مزایای راه‌اندازی Data Center در ایران
۵-۴مزایای در اختیار داشتن Data Center در آینده
۵-۵بررسی موانع مرکز داده ها در ایران
۵-۵-۱ موانع سخت افزاری
۵-۵-۲ موانع نرم افزار ی
۵-۶ ضوابط صدور مجوز ایجاد مجتمع خدمات اینترنت به بخش خصوصی
۵-۶-۱ تعاریف
۵-۶-۲ مقررات مربوط به واگذاری مجوز مجتمع اینترنتی
۵-۶-۳ مدارک ضروری جهت ایجاد مجتمع خدمات اینترنت به بخش خصوصی IDC
خلاصه ونتیجه گیری
فهرست منابع

  • محسن بنگر
  • ۰
  • ۰

استودیو خانگی

با توجه به اینکه متن زیر حاصل ترجمه متن ای انگلیسی با همین عنوان بود لازم دیدم یک مقدمه کوتاهی هم خودم اضافه کنم اما این را بایستی متوجه شوم که گاهی از عبارات در زمان ترجمه نیاز به اطناب تفصیل داشت که این کار را کردم و برای آشنایی بیشتر شما سعی کردم نکات گنگ موجود را هم با توضیح ات لازم مفهوم کنم.

دانلود وی اس تی

دانلود وی اس تی,وی اس تی,دانلود vst,فروش vst,خرید vst,خرید وی اس تی

بریم سر اصل مطلب، تمام افرادی که کار موسیقی انجام می دهند. نیاز به استودیوی خانگی را حس می کنند ولی همیشه ترس از صرف هزینه های بالا نرسیدن به نتیجه دلخواه، بسیار زیاد ها را از این کار منصرف کرده . گزینش مجموعه DAW مناسب (مجموعه برنامـه سخت افزار موزیک سازی، رکورد، میکس و مسترینگ)، منجر به ارائه ارزنده ای از دستاوردهای موسیقی شما خواهد شد. این مطلب با وجود اینکه مجموعه برنامـه ها سخت افزارهای تحت mac os را بصورت تبلیغی معرفی کرده اما این دلیل بر خوب یا بد بودنبقیه مجموعه های تخصصی نخواهد بود تنها به این موضوع دقت بکنید که با صرف هزینه ای معقول برای استودیوی خانگی می توانید به عرضه موسیقی تان در میزان پیشرفته ها بپردازید.من Chris Lawson هستم. در سال اخیر موزیک ویدیو هایی ساختم که رکوردهای ً جالبی توسط وسائل های apogee لپ تاپ مک بوک و نرم افزار هایی چون GarageBand یا لاجیک Logic را نشان میداد. ما در این مدت بازخوردهای مثبتی از مردم دریافت کردیم که بسیاری از آنها می پرسیدند من چگونه ی صوت خواننده یا گیتار، درامز، ویولن سل، ویولن، و هر چیز دیگری را فقط با میکروفن داخلی apogee ONE با این کیفیت ضبط می کنم؟
پس جهت این پست، فکر کردم کمی درمورد اصول اولیه میکروفون گذاری چگونگی فرآیند ضبط آخرین پروژه ام حرف کنم این ضبط مربوط به گروه Southern از بلفست Belfast ایرلند، متشکل از Thom Southern گیتاریست و خواننده و همچنین خواهرش Lucy Southern خواننده و Jonny Lee دارمر گروه

Apogee one
ONE میکروفون USB جیبی و بعنوان مینی کارت پرتابل جهت رابط سازهای الکتریک میکروفون در ضبط به صورت تک تراک. این دستگاه جهت کار با نرم افزار های DAW مانند Apple’s GarageBand, Logic, Final Cut طراحی شده است همچنین این دستگاه برنده جایزه کیفیت برتر صدا هم شد که به مشهور یت مجموعه Apogee بسیار زیاد کمک کرد.

Apogee gigo
GiO کنترلر به مفهوم رابط کامل گیتار الکتریک با پروگرام های Logic Studio 9, MainStage 2 , GarageBand ’۱۱ مجموعه ای از کنترل های پدالی افکت رکورد با کیفیت بالایی که از محصولات apogee انتظار دارید.

apple macbook pro

لپ تاپ های تخصصی اپل

logic studio pro
DAW پر طرفدار شرکـت اپل است که جهت آهنگ سازی، ضبط، ویرایش و میکس موزیک استفاده می شود.

موقعیت میکروفن
ما با ضبط گیتار آکوستیک تام شروع کردیم. من میکروفون را در فاصله حدود ۶ تا ۸ اینچ بین فرت دوازدهم و حفره جعبه رزونانس گیتار قرار دآدم به خاطر داشته باشید که تمام موقعیت های ممکن جهت میکروفن را مورد تحلیل قرار دهید چرا که این تنها نقطه شروع پیشنهاد ی است جهت گیتار ها نوازنده های مختلف همین طور اتاق های با شرایط آکوستیکی مختلف، ممکن است نیاز به تنظیم مجدد این وضعیت داشته باشید. برترین راه جهت گرفتن برترین صدا برای محیط شما این است که یک هدفون بر روی گوش خود بگذارید میکروفون را در نقاط مختلف قرار دهید تا زمانی که صدایی که شما دنبال آن هستید را بشنوید.

سطح ولوم مناسب level
شما لازم نیست که ضبط را در بالاترین لول صدایی انجام دهید. این یک غلط شایع است که من متوجه شده ام افراد تازه کار در فرایند ضبط اکثرا ٌ انجام می دهند، در صورتی که احتیاجی به این میزان صدا نیست. جهت یک نقطه مرجع به طور متوسط ، سطح گیتار تام در حدود۱۰- dB یا بیشتر، در اوج ۳- یا ۲- بود. این میزان زیاد مناسبی از سطح صداست می توانست حتی میزان ی کمتر هم باشد و هنوز ضبط خوب ی انجام شود.

صوت اتاق
میکروفن را تمام جای ممکن در اتاق حرکت داده اید ولی هنوز ولوم بهتر ی دریافت نکردید. این شاید به اتاق شما ربط داشته باشد سعی بکنید ضبط را در اتاق دیگری انجام دهید، با جابجایی به اتاق دیگری، شگفت زده خواهید شد از این تمام تغییری که در ولوم ضبط شما بوجود می آید. فقط کافی است که صوت گیتار یا آواز خواننده را در اتاق های مختلف گوش بکنید تشخیص دهید در کجا این صدا بهتر است.

ساز شما چقدر خوب است
آخرین چیزی که نیاز دارید این است که با رو راست باشید واقعا ً ولوم گیتار شما چقدر بهتر است؟ من نمی خوام بگم که گیتار یاماهایی که از حراجی خریدید مزخرفه این فقط احتمال دارد شما رو تا رسیدن به نهایت ولوم بهتر همراهی نکنه.

ممکن است شما گیتار آکوستیک عالی داشته باشید، احتمال دارد شما تنها نیاز به سیم های و یا سرویس مختصر آن توسط سرویس کار پیشرفته داشته باشید. کاری که یک مرمت کار پیشرفته برای گیتار شما انجام میدهد شگفت انگیز خواهد بود.

  • محسن بنگر
  • ۰
  • ۰



خرید دسته گل

نام فارسی : نخل مرداب پنجه کلاغی CYPERUS
نام علمی : cyperus alterni folius
سیپروس از گیاهان خانواده سیپراسه CYPERACEAE زادگاه اصلی آن باتلاق های جزیره ی ماداگاسکار و جزیره موریس است. نخل مرداب گیاهی است زیبا که نگهداری تکثیر آن آسان است جهت افراد تازه کار توصیه می شود.


معین ات ظاهری :
گیاه پایای همیشه سبز با بلندی 30 تا 90 سانتیمتر که در محیط مناسب، ارتفاع آن به 150 سانتیمترهم می رسد.
ویژگی ها: ساقه های سبز رنگ عمودی افراشته این گیاه به جز در رأس بدون برگ هستند که در رأس نیز دایره ای از برگچه های سبز علفی به صورت شعاعی مثل قاب یک چتر بیرون می زنند. علاوه بـر این در تابستان گل ها نیز به صورت شعاعی در رأس بیرون می زنند ولی این گل ها کوچک قهوه ای رنگند.
دما :در زمستان نبایستی در دمای کمتر از ده درجه نگهداری شود. در فصل سرما در خزان گیاه جای نگرانی نیست چون با گرم شدن هوا مجدداً شروع به افزایش می نماید . خوبتر است در زمستان تمام ساقه ها را از سطح خاک حذف نمود تا در بهار دوباره سبز شود و چهره زیباتری به گیاه بدهد.
نور: این گیاه باید در آفتـاب نگهداری شود به شرط آنکه ریشه ها دایم خیس باشند؛ اما در نیم سایه نیم خورشید یا در سایه ای که نور دار باشد هم می ماند
آبیاری:در بهار تابستان هـر روز گیاه را آبیاری می کنند در زمستان و پائیز آبیاری کم شده و کود را قطع می کنند. در فصل گرما به آب زیادی احتیاج دارد سعی کنید گلدان زهکش چندانی نداشته باشد تا محیط تقریباً باتلاقی جهت گیاه ایجاد شود. بناجهت ن خوب است گلدان را در زیر گلدانی قرار دهید در زیرگلدانی همیشه میزان ی آب موجود باشد.
رطوبت هوا: سطح برگ ها را دو روز در هفته غبار پاشی نمائید.
موارد استفاده: شکل کیفیت متمایز این گیاه، کنتراست بهتر ی با نمونه های بوته ای وسیع ایجاد می نماید . یک حوضچه نیم بشکه ای با نیلوفرهای آبی سفید پا کوتاه گل های فراموشم مکن آبی رنگ که در حاشیه آن پخش شده اند یک گیاه پنجه کلاغی که کنتراست عمودی ظریفی می دهد، در مجموع بسیار گیرا خواهند بود.
تقویت گیاه:بعد از سه یا چهار آبیاری با کود مایع کامل آن را تقویت می نمایند.
برای مبارزه با شپشک و حلزون بایستی به وسیله ی ملانیون مبارزه شود.
مراقبت ویژه:ساقه های قهوه ای را قطع کنید. در زمستان ها ریشه ها را در خاک نگهدارید گیاه را به داخـل ساختمان ببرید.
تغییر گلدان: تراکم ریشه سبب شادابی گیاه می شود، بعد از پر شدن سه چهارم اندازه گلدان آن را با تقسیم ریشه تکثیر می نمایند. باید دقت نمود ریشه ها زخمی نشود.
خاک مناسب، خاک کمی سنگین است ( رس زیاد باشد تا حالت باتلاقی ایجاد شود ).
ازدیاد:نخل مرداب را می توان به راحتی از اواسط بهار تا اوایل تابستان با نحوه تقسیم بوته، تکثیر کرد. اما راحتی این کار، بستگی به تجربه و توان شخص تکثیر کننده دارد.
از آنجایی که این گیاه طبیعتاً به وسیله قرار گرفتن در آب افزایش کرده ریشه می دهد، خاک آن باید کاملاً مرطوب باشد، اما اگر به اندازه کافی خیس نبود، ابتدا آن را کاملاً آبیاری کنید، سبعد از گلدان بیرون آورید. با مصرف از یک چاقوی تیز، انبوه ریشه ها را به دسته هایی با حداقل 4 یا 5 ساقه تقسیم کنید، مراقب باشید به ریشه ها آسیب نزنید سعی کنید با دست عمل تقسیم را انجام دهید. پس هر پارت را در گلدانی با قطر دهانه 11 - 9 سانتیمتر حاوی کمپوست گلدانی با پایه پیت قرار دهید و کاملاً آبیاری کنید.

گرچهروش تقسیم جهت تمام انواع نخل مرداب ها به کار برده می شود اما این گیاه می تواند بهروش های غیر معمول دیگری نیز تکثیر شوند. در گیاه نخل مرداب رأس گل را همراه با برگه هایی که زیر گل وجود دارند به وسیله قیچی باغبانی به اندازه یک سوم یا یک دوم کوتاه کنید، گیاه را از زیر بخش برگ قطع کنید به صورت وارونه ( برگ درون آب باشد )، در آب در ماسه نرم شسته یا کمپوست ویژه بذر قلمه مرطوب قرار دهید(ساقه به طرف بالا قسمت برگدار داخـل آب یا خاک قرار گیرد). زمانی که ریشه داد، گیاه را به گلدانی با قطر دهانه 9 سانتیمتر و کمپوست گلدانی منتقل کنید. در طول عمل تکثیر، سعی کنید دمای محیط گیاه را 22-20 درجه سانتیگراد نگاه دارید و مراقب باشید که گیاه در شرایط نور مناسب و کافی، دور از تابش مستقیم خورشید قرار گیرد. بعد از ریشه دادن به گلدان های استکانی منتقل کنید.

  • محسن بنگر